You are here: Blog Omgaan met deadlines
22 augustus 2017

Omgaan met deadlines

dinsdag, 04 december 2012 15:51 Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

 

De agenda zit vol voor werkend Nederland. En niet alleen tijdens kantooruren, ook na werktijd plannen we ons van voor tot achter vast. Er mag geen minuut verloren gaan. Als een Rupsje Nooitgenoeg proppen we ons vol met werk en ontmoetingen. En binnen al die afspraken 'moeten' we van alles, het liefst binnen een bepaalde tijd.

De beroemde deadline! Persoonlijk management gaat niet om de organisatie van tijd, maar van onszelf.
Lees meer en download het artikel Omgaan met Deadlines, gepubliceerd in het Tijdschrift Administratie, nummer 8-2012

Lees 398874 keer Laatst aangepast op zaterdag, 09 maart 2013 19:21
Joke Twigt

Joke is zelfstandig interim professional. In haar loopbaan heeft zij een jarenlange ervaring opgebouwd als (interim) manager en management consultant binnen de overheid, non profit, financiële dienstverlening en internationaal.

Zij hecht aan persoonlijke professionalisering die gericht is op het verbreden en verdiepen van ervaringen en inzichten. Dit bereikt zij onder andere door deel te nemen aan themabijeenkomsten, workshops en reguliere intervisie. En door op eigenzinnige wijze te bloggen over onderwerpen die haar bezighouden in de dagelijkse praktijk van de manager. Dat doet zij onder andere voor de nvim (Nederlandse Vereniging voor Interim Managers) en Managementboek.nl.

Prikkelend, stimulerend en leerzaam!